Szeretnél jobb helyezést a keresési találatok között, anélkül hogy hirdetésekre költenél?
 

A keresőoptimalizálás segíthet ebben.

Szeretnél olcsóbb Google Ads kereső hirdetéseket, magasabb minőségi pontszámot?
 

A SEO ebben is segíthet.

Mi a keresőoptimalizálás vagy SEO?

A keresőoptimalizálás (SEO = Search Engine Optimization) az a folyamat, melynek segítségével növelhető a keresőkből (pl. Google) a webhelyre érkező forgalom mennyisége és minősége anélkül, hogy külön fizetni kellene érte.
Ezt úgy érhetjük el, ha a weboldal minél előrébb jelenik meg az organikus (nem fizetett) keresési találatok között.

Miért van szüksége a vállalkozásodnak SEO-ra?

A Google keresőben való jó helyezés létfontosságú a mai online világban. Hiába kínálsz jobb terméket vagy a szolgáltatást, ha az érdeklődők el sem jutnak a weboldaladra, ehelyett a versenytársadnál vásárolnak.

Ezért mindent meg kell tenni azért, hogy a keresők minél előkelőbb helyre sorolják a weblapod, azaz a Google találati lista helyezésed minél magasabb legyen. Minél keresőbarátabb a tartalom, illetve a weboldal, annál magasabban fog megjelenni a keresési rangsorban. Minél magasabban jelenik meg a weboldal a keresési eredmények között, annál több ember fog rákattintani.

Ennek megvalósításához több, a keresők által preferált szempontnak (tartalmi és technikai szempontok, hivatkozások más oldalakról) kell megfelelni, melyek közül a legfontosabb, hogy a weboldalad előre meghatározott és jól kiválasztott kulcsszavakra legyen optimalizálva, hogy könnyen megtalálhatóvá váljon.

Amit mindenképpen tudnod kell!

A keresőoptimalizálás (SEO) nem egy gyors folyamat. Az eredményekre minimum 3-6 hónapot, de az is lehet hogy még többet kell várni.
Ez teljesen változó és sok tényezőtől függ (milyen a weboldalad, mennyire erős a verseny, Google algoritmus változás stb.).
Azonnali eredményekre tehát ne számíts.
Ha azonnali megoldásra van szükséged, egyből a keresési találatok elején szeretnél megjelenni, akkor azt megfelelően beállított Google Ads hirdetéssel érheted el. Hosszútávon viszont a SEO jelentős költségmegtakarítást és látogatottság növelést eredményez.

SEO oldal kép

Miben tudok segíteni, mint keresőoptimalizálás specialista?

Amennyiben én készítettem a weboldalad, annak keresőoptimalizálását igény esetén el is végzem. Amennyiben más készítette, illetve kezeli az oldaladat, úgy egy részletes lista formájában tudom átadni a módosításra, javításra vonatkozó információkat, illetve SEO feladatokat, amelyeket el kell végezni az eredmények javulása érdekében.

  • SEO elemzés (audit)

  • Helyezés vizsgálat

  • Kulcsszó kutatás

  • Versenytárs elemzés

  • Tartalom optimalizálás (On-page SEO)

  • Helyi (Local) SEO

  • Linképítés (Off-page SEO) erre szakosodott partnercégen keresztül

  • Tanácsadás és stratégia

  • Jelentések készítése

Így dolgozom

Küldj ajánlatkérést, amelyben pontosan írd meg, mit szeretnél, miben segíthetek.

Miután beérkezett az ajánlatkérésed, keresni foglak és egyeztetünk időpontot egy ingyenes online meetingre, ahol átbeszéljük hogy mire vagy kíváncsi, mit szeretnél elérni, mennyi időt szánsz erre stb.

Teljes tartalmi és technikai optimalizálást szeretnél-e vagy csak egy bizonyos részterület érdekel (pl. kulcsszókutatás, aktuális kulcsszó rangsor, konkurencia elemzés)?

Az ajánlatkérésed, illetve a részletes egyeztetés (és amennyiben szükséges, az elkészített SEO audit) alapján küldök egy árajánlatot és egy tervet a szükséges lépések megvalósításához.
Ha megfelel az ajánlat, akkor küldöm a szerződést és a díjbekérőt.

Ha eseti megbízásról van szó, pl. egy egyszeri elemzés elkészítéséről, akkor az ajánlattal együtt küldök egy díjbekérőt és a megrendelési díj beérkezését követően elkészítem és e-mailben megküldöm az elemzést.

Ha hosszabb távú együttműködésről van szó, akkor az első esedékes díj beérkezését követően megkezdem a munkát és hetente rögzítem az adatokat (pl. kulcsszavak szerinti helyezés, kapcsolódó oldalak rangsorbeli helye stb.), illetve minden hónapban részletes beszámolót küldök a végrehajtott javításokról és elért eredményekről.

(Google) keresőoptimalizálás árak, azaz mennyibe kerül a SEO?

A keresőoptimalizálás ára sok mindentől függ, de főleg attól, hogy pontosan mit szeretnél. Pl. csak egy elemzést kérsz, vagy szeretnéd, ha javítanám is a feltárt hibákat? Teljes elemzést szeretnél, vagy csak a konkurenciára vagy kíváncsi stb.? Küldj egy ajánlat kérést, amelyben felvázolod az elképzelésed. Ha szükséges felteszek még néhány fontos kérdést is, amelyek megválaszolása után már konkrét árajánlatot és megvalósítási tervet tudok adni.