Huszár Mónika
Huszár Mónika
Kereső marketing specialista és WordPress weboldal készítő

Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok:

  • Okleveles közgazdász nemzetközi marketing területen
  • Okleveles közgazdász általános menedzsment területen

Azt gondolom azonban, manapság már gyakran nem a végzettségé a főszerep és nem feltétlenül az határozza meg, hogy ki milyen emberré válik vagy mennyire lesz sikeres.

Ügyfeleim bizalmát a szakmai tudásomon túl elsősorban megbízhatóságom, precizitásom, őszinteségem és korrektségem révén igyekszem elnyerni.

Kizárólag olyan szolgáltatásokat, megoldásokat ajánlok, melyek az adott esetben a legmegfelelőbbek az ügyfelem számára.

Nem csak szeretem, amit csinálok, hanem értek is hozzá! Az online marketing folyamatosan megújul, fejlődik, ezért én is rendszeresen fejlesztem tudásom, képzem magam.

Hiszem, és be is bizonyítom, hogy alacsony költségkerettel rendelkező kisvállalkozások online marketingje is lehet hatékony, mely megalapozza egy vállalkozás sikerét!

Az online marketingre és weboldal készítésre kezdetben csak hobbiként tekintettem. Export üzletkötőként dolgoztam, de idővel a kreativitás iránti vágyam arra sarkallt, hogy beiratkozzak egy Photoshop, majd egy weboldal készítő képzésre. Néhány év alatt pedig teljesen átvette a terepet a weboldal készítés, a SEO, majd csatlakozott hozzá az online marketing többi területe, így a Google hirdetés is. Azóta számos további tanfolyamon és képzésen vettem részt, a teljesség igénye nélkül:

MacAkadémia: HTML+CSS weboldal fejlesztés és Photoshop, WordPress Videók: WordPress képzés, Online Marketing Akadémia: OMA Live online marketing és haladó Google Ads képzés, The Pitch: több online SEO tréning, OWT Pixelgyár: web designer tanfolyam, MTT Média: Google Ads tréning, Digital Marketer: több online képzés, Jeffalytics: Google Ads tanfolyam

12 éve foglalkozom SEO-val és weboldal készítéssel. Kezdetben HTML + CSS weblapokat készítettem, majd a WordPress egyre népszerűbbé válásával 2012-ben áttértem kizárólag erre a tartalomkezelő rendszerre. Van olyan jelenlegi ügyfelem, akinek baráti alapon kezdtem el segíteni és weboldalát már 2007-óta én fejlesztem, menedzselem és kereső optimalizálom, melynek eredményeként a legfontosabb kulcsszavakra azóta is töretlenül az 1. – 2. helyet foglalja el a Google keresési találatok között.

Google Ads (korábban Adwords) hirdetésekkel 2015 óta foglalkozom és elsősorban kisvállalkozásokkal kapcsolatban vannak tapasztalataim.

Korábban egy saját családi vállalkozás hirdetéseinek kapcsán ért rossz tapasztalat juttatott arra a döntésre, hogy foglalkozni kezdjek hirdetéskezeléssel és tovább képezzem magam ebbe az irányba. Akkoriban az AdWords ügynökségek nem igazán voltak rugalmasak a kisvállalkozásokkal. Minimum 1 éves szerződéshez és hirdetési periódushoz ragaszkodtak annak ellenére, hogy a vállalkozásunk tevékenysége szezonális (6 hónap / év) volt, ami miatt az év másik felében nem volt különösebb értelme hirdetni drága pénzért. Továbbá a hirdetésre szánt költségkeretünk sem ütötte meg az ügynökségek által elvárt ún. minimális keretet, többet viszont semmiképp sem szerettünk volna erre szánni. Ezért inkább megtanultam és kezeltem én a saját hirdetéseinket. Ez óriási sikerélmény volt, mivel bebizonyosodott, hogy kis költségkerettel is lehet sikeresen hirdetni a Google-on. Azóta több szakirányú képzésen is részt vettem és a Google által kiadott „Google Ads keresési hirdetések” minősítést is elnyertem. Ezt a vizsgát évről évre meg kell újítani ami természetesen folyamatos tanulással jár.

Szabadidőm egy részét is azzal töltöm, hogy tájékozódom a digitális marketing trendeket illetően, új dolgokat tanulok, bővítem a tudásom. Amikor pedig nem a marketingé a fő szerep, akkor leginkább kertészkedem vagy a fellegek között lebegek egy ejtőernyővel a hátamon! :)

Amiben a leginkább jó vagyok és amit a legjobban szeretek:

WordPress weboldalak elkészítése, testre szabása
Google Ads kereső hirdetések tervezése, kampányok létrehozása és optimalizálása
WordPress weboldalak keresőoptimalizálása